Ruski avio gosti stižu na Krk

Slijetanjem zrakoplova ruskog avioprijevoznika Ascent Travel u subotu 4. lipnja u 17:45 na Zračnu luku Rijeka s oko 165 putnika započinje sezona prihvata gostiju iz Rusije na Kvarner.

Naime, Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, Primorsko – goranskom županijom, lokalnim turističkim zajednicama s područja Kvarnera, zatim gospodarstvom, jedinicama lokalne samouprave i HGK Županijskom komorom Rijeka, te Obrtničkom komorom PGŽ nastavlja s prihvatom avio putnika koji s različitih tržišta pristižu u Zračnu luku Rijeka. Nakon što su 15. travnja 2011. godine sletili na Zračnu luku Rijeka zrakoplovi avio komapanije Ryanair, dana 20. travnja sletila je Croatia Airlines, dana 30. travnja 2011. godine s letovima iz Švedske (Stockholm, Goteborg, Luleå), sezonu je otvorio skandinavski Scandjet, potom je na Zračnu luku Rijeka sletio njemački Airberlin, 4. lipnja 2011. godine sezonu otvara ruski Ascent travel.

Rezultat je to udruženih tržišnih aktivnosti u kojima je TZ Kvarnera prikupila, obradila i kandidirala HTZ-u ukupnu vrijednost oglašavanja u iznosu od 17.000.000 kuna (za sve modele) i to za 50-ak tvrtki s media planovima i programima na 15 tržišta. Promocija Kvarnera u suradnji s Ascent travelom odrađena je web banner TZ Kvarnera na web stranicama Ascent travela u trajanju od 6 mjeseci, a u tijeku je i priprema studijskog putovanja agenata na Kvarner.

Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Turističkom zajednicom otoka Krka pripremila je svečani doček gostiju koji uključuje nastup folklora i piće dobrodošlice za sve goste.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.