S biciklom na teran i pršut

U subotu 11. kolovoza  s početkom u 10 sati u Dutovlju pored Sežane u Sloveniji počinje rekreativna manifestacija S biciklom na teran i pršut. To je jedno od najbrojnijih biciklističkih druženja u Sloveniji na kojem se okupi više stotina ljubitelja pedaliranja.

Svi ljubitelji bicikliranja, terana i pršuta, ove će godine uživati na stazi dugoj 25 kilometara koja prolazi srcem Krasa po makadamskim i šumskim putevima. Staza nije zahtjevna te je prilagođena svim sudionicima s brdskim biciklima. Duž staze pripremljene su i dvije okrjepne stanice na kojima će se predstaviti lokalni obrtnici sa svojom ponudom, a neće nedostajati ni dodatne energije (gastro i eno ponuda) za nastavak bicikliranja.

Prijave za S biciklom na teran i pršut se vrši ONLINE, a cijena kotizacije je 15 Eura. Svaki sudionik dobije kupon za degustaciju, kupon za ručak te poklone iznenađenja.

Bicikliranje je organizirano individualno bez zajedničkog starta. Prilikom prijave dobije se detaljno izrađena mapa s postajama i turističkim, kulturnim znamenitostima i raznim razgledavanjima.

Dodajmo kako će se dan kasnije, u nedjelju 12. kolovoza održati i pješačka tura Na nogama na pršut i teran. Riječ je o rekreativnom pješačenju po 12 kilometara dugoj trasi od Dutovlja do Štanjela, a za povratak je organiziran prijevoz vlakom. Kotizacija je 10 eura.

Više informacija o obje manifestacije potražite OVDJE.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.