Šaka KaKaeLa za vrhunske doživljaje

Kastavsko kulturno leto, ovog će petka 1. srpnja po 20. put otvoriti svoja vrata. Čast da nas uvede u jedno od najbogatijih ljetnih priredbi pripast će Renati Sabljak uz pratnju orkestra Dinka Appelta, koji su se za ovu priliku prvi put sastali.

Od 1. srpnja do 26. kolovoza očekuje nas iznimno bogat, kvalitetan i raznovrsan program, koji će završiti 7. izdanjem Čansonfesta. Ove godine KKL ima priliku ugostiti Stefana Milenkovića, čak tri predstave Teatra Exita, 1000.-tu izvedbu Cabares, Cabarea u izvedbi Zijaha Sokolovića. Fiestu Mexicanu predstaviti će nam skupina Mariachia iz Meksika, a početkom kolovoza Kastav će biti u znaku bluesa, a spoj popa i tradicijske glazbe predstaviti će skupina Global Krainer.

Uz dvadeseti rođendan Kastavskog kulturnog leta ove će se godine obilježiti 110. obljetnica osnutka Istarske vile, a Glazbeno društvo Spinčići upriličiti će proslavu povodom 90. godina svog postojanja, prigodnim koncertom te predstavljanjem 3. albuma i dokumentarnog filma.  Gosti GD Spinčići bit će grupa Kolaž, Sandra Bagarić, Mario Battifiaca i Klapa Kastav. Dio od prihoda ostvarenih prodajom ulaznica, bit će doniran Dječjoj bolnici Kantrida, za nabavku aparata – odjelu za onkologiju

Ovogodišnje vizualni identitet sugerira da je Kastafsko kulturno leto – kulturna valuta Grada Kastva. Ova činjenica smo je prikazana kroz banknotu, s implementiranom rožicom unutar kovanice Sergeja Bulića, autor vizualnog identiteta KKL-a.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.