Sanjkaška subota u Gorskom kotaru

Ove subote, 11. veljače, na čak dvije lokacije u Gorskom kotaru će se održati sanjkaška najecanja. Brod Moravice očekuju 3. utrku Sanjkaškog kupa Gorskog kotara, a u Delnicama će se održati 1. Prvenstvo Hrvatske u sanjkanju na prirodnim stazama.

Nakon, dviju odvoženih utrka Sanjkaškog kupa u Kupjaku i Skradu, ove će subote priliku za osvajanjem novih bodova sanjkaši svih uzrasta imati u Brod Moravicama. Start utrka je najavljen za 11 sati, što znači da se morate prijaviti nešto ranije ukoliko želite sudjelovati u ovom zanimljivom natjecanju.

Delnički Potok je konačno dočekao svoj trenutak. Već ove subote na zavojitoj stazi dugoj 500-ak metara prvi put bi se trebalo održati Prvenstvo Hrvatske u sanjkanju na prirodnim stazama nakon čega će uslijediti i tradicionalno noćno sanjkanje s vatrometom.Inače, nastup na državnom prvenstvu mogu ostvariti samo registrirani članovi sanjkaških klubova te će oni nastupiti isključivo na službenim sanjkama. Svi ostali zainteresirani za natjecanje moći će se prijaviti za nastup u građanskoj utrci te mogu koristiti i nastupiti sa sanjkama po vlastitom izboru. Organizator će zaprimati prijave na licu mjesta isključivo do 9:45 sati, ali se možete prijaviti i ONLINE.
Nakon službenog treninga u 10 sati, start prve utrke je zakazan u 12 sati. Proglašenje pobjednika očekuje se iza 15:30, a noćno sanjkanje pod bakljama započet će u 17 sati. Vatromet koji će osvijetliti delnički Potok je predviđen za 18 sati.

Dodajmo kako se 18. i 19. veljače 2012. godine planira održati i natjecanje za Prvenstvo Grada Delnica u jednosjedu i dvosjedu.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.