Sanjkaške priredbe u Delnicama

Ovogodišnja sanjkaške priredbe na delničkom Potoku održat će se kroz dva vikenda. Organizator je zbog povećanog interesa za nastup na prvenstvima Grada Delnica u sanjkanju jednosjeda i dvosjeda ove godine odlučio razdvojiti te dvije discipline u dva dana.

Ako vremenske prilike budu povoljne uz dovoljnu količina snijega u subotu 28.1.2012. godine planira se održati natjecanje u jednosjedu, a u nedjelju, 29.1.2012. godine na programu je natjecanje dvosjeda. Početak natjecanja je predviđen za oba dana u 10 sati, a natjecatelji će voziti dvije vožnje.
Treba istaknuti da svi natjecatelji sa plaćenom startninom sudjeluju u tomboli koje će se izvlačiti u nedjelju od 12 sati, pored velikog šatora pokrovitelja utrke Red Bulla.

Sljedećeg vikenda, točnije 4.2.2012., najavljeno je održavanje 1. Prvenstva Hrvatske u sanjkanju na prirodnim stazama. Istog dana, od 17 sati predviđeno je noćno sanjkanje s vatrometom koji je zakazan za 18 sati na lokaciji delničkog Potoka. Za ovu godinu osigurano je kvalitetnije osvjetljenje staze, tako da se očekuje da će sanjkanje potrajati duboko u noć.

Na temelju prošlogodišnjih iskustava, odlučeno je da se ove godine organizira prikupljanje prijava za natjecanje putem On Line obrasca te se mole svi zainteresirani da se prijave OVDJE.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.