Skijanje na vodi ne poznaje granice

U Puntarskoj uvali na otoku Krku, u wakeboard centru Cable Krk, od ponedjeljka 6. lipnja do subote 11. lipnja 2011. godine održat će se škola za skijanje na vodi i wakeboard za osobe sa invaliditetom pod nazivom Krk Handi Tricks.

Krk Handi Tricks donosi tjedan odlične zabave i poučnu lekciju ne samo našim kolegama sportašima s invaliditetom već i svima nama koji svakodnevnicu uzimamo zdravo za gotovo. Na treninzima  sudjeluju sportaši iz više europskih zemalja,­ uglavnom paraplegičari koji bordaju u sjedećem položaju na posebno prilagođenom wakeboardu.
Ovo jedinstveno i već tradicionalno sedmo po redu natjecanje prepoznato je kao ono koje podiže kvalitete života osoba s invaliditetom te su ga kao glavni pokrovitelji podržali Grad Krk i poduzeće Svijet mora koje upravlja sportsko-rekreacijskim centrom Cable Krk. Podrška  je došla i od lokalne zajednice i Međunarodnog saveza za skijanje na vodi i wakeboard čiji je predsjednik Philippe Turchet  koji od početka sudjeluje kao instruktor i natjecatelj. Cilj projekta je prezentirati i približiti hrvatskoj javnosti skijanje na vodi i wakeboard kao odličnu ljetnu rekreaciju za osobe sa invaliditetom a sudjelovanje na treninzima za sve je sudionike potpuno je besplatno.

Svi zainteresirani se mogu uključiti u program putem maila contact@wakeboarder.hr ili na broj mobitela 091 / 262 – 7302. Polaznici zajedno treniraju s naprednim skijašima, a svima su cjelodnevno na raspolaganju domaći i strani instruktori. Cijela akcija će biti okrunjena subotnjim takmičenjem 11.06.2011. godine s početkom u 11 sati.
Ovim putem Wakeboard klub Krk i SRC Cable Krk  pozivaju da u što većem broju dođete podržati subotnju manifestaciju. Ulaz je slobodan. A after party će biti strava.

Za više informacija o vodenim sportovima, klubovima za skijanje na vodi i wakeboard klubovima u Hrvatskoj posjetite www.wakeboarder.hr

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.