Spektakularne kreacije nad Opatijom

Opatija će po drugi put biti domaćin Festivala vatrometa, specifične manifestacije koja je prošle godine, u svom prvom izdanju, popunila opatijske ulice i privukla brojnu publiku, među kojom i veliki broj turista.

Ove godine, točnije 25. lipnja, nebo iznad Opatije ponovno će posvjedočiti spektakularnim kreacijama vrhunskih hrvatskih kreatora vatrometa, a na zadovoljstvo svih onih koji ne samo da će biti u Opatiji, već i na njenom širem području, jer u Festivalu vatrometa se može uživati i u mjestima koja okružuju Staru damu. Publika će tako u samo jednoj večeri moći uživati u čak četiri spektakularna vatrometa, koji će se ispucavati u razmaku od tridesetak minuta i to sa pontona smještenih na moru ispred opatijske Slatine.

Gosti Opatije će također moći uživati i u zabavnom programu koji će na Slatini započeti u 21 sat, a za vrhunsku zabavu zadužena je grupa Lady Luna. Bit će tu i ugostiteljske ponude, a sve će to biti podređeno vatrometima od kojih prvi opatijsko nebo osvijetliti u 22 sata.

Tako će ova blagdanska večer, vjerujemo, oduševiti i Opatijce i njihove goste svih starosnih dobi, jer kad govorimo o Festivalu vatrometa, govorimo o doista posebnom događaju koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Organizator zato poziva svih u Opatiju, a ujedno svima onima koji su u mogućnosti, upućuje i poziv da isplove svojim plovilima i dožive poseban vizualni događaj – vatromete s Opatijom u pozadini, sliku za pamćenje.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.