Sveti Rok Outdoor Weekend (3 dana)

Sveti Rok Bike 01

Bez obzira je li riječ o ljeti ili zimi, Sveti Rok je idealna destinacija za planinare, bicikliste, ribolovce i sve one u potrazi za mirom, tišinom i harmonijom prirode i čovjeka. Iz tog razloga vas pozivamo na pravi aktivni izlet kako biste mogli biciklom ili pješice doživjeti iskonsku snagu prirode, nedirnute ljepote ličkog kraja, veličanstveni Velebit, bogastvo šuma, obilje bistrih voda i ugodne klime.

Baza našeg trodnevnog druženja podno Velebita je novootvoreni hostel Sveti Rok. Okružen Parkom prirode Velebit i nacionalnim parkom Paklenica, Plitvička jezera i Krka, na samo pola sata vožnje od Jadrana, hostel Sveti Rok savršena je destinacija za sve, bilo da želite uživati u čudesnoj ljepoti i tišini Like, bilo da želite iskusiti aktivan odmor u jednom od najljepših predjela Hrvatske.

Hostel Sveti Rok

U okruženju hostela Sveti Rok nalazi se 240 kilometara označenih biciklističkih staza te brojne planinarske staze na kojima u raslinju možete pronaći zaboravljene kamene kuće, otkriti obilje bistrih voda i livade poljskog cvijeća ispod Velebita. Neke od tih staza ćemo i odvoziti te posjetiti čuvene Tulove grede, približiti se Nacionalnom parku Paklenica i provesti se jednom od najljepših cestom tog kraja – Majstorskom cestom

Sveti Rok Bike 03

Info

Cijena: 1200 kuna

U cijenu uključeno:
– 2 polupansiona
– 3 vođene biciklističke ture
– transfer putnika i bicikli
– licencirani biciklistički vodič
– organizacija putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti

U cijenu nije uključeno:
– putno osiguranje
– najam bicikla s kacigom (opcionalno)
– ulaz u nacionalne parkove
– dodatni obroci
– osobna potrošnja

Minimalan broj putnika: 5

Termin: 1.5. – 15.10.

Program

DAN 1
7:00 Polazak iz Rijeke
11:00 – 17:00
Bike Tour 1
19:00 Večera
Noćenje

DAN 2
8:00 Doručak
9:00 – 17:00
Bike Tour 2
19:00 Večera
Noćenje

DAN 3
8:00 Doručak
9:00 – 14:00
Bike 3
16:00 Odlazak
Povratak u Rijeku