Svibanj u Baški – odmor za dušu i tijelo

Bliži se kraj uporne i hladne zime. I dok u toplini svoga doma iščekujemo duže i sunčanije dane,  pravo je vrijeme za planiranje proljetnih aktivnosti. Zašto dio ovog proljeća ne bi dočekali u Baški na otoku Krku.

Osunčana zelena dolina kroz koju protječe potok uz koji slobodno pasu ovce u zaštiti okolnih stjenovitih brda, bolje rečeno pravih malih planina. Modro more čiji pjenasti razigrani valovi oplahuju najveći žal na Sjevernom Jadranu. Opojni zrak, mješavina morskog aerosola i svježine velebitskih visova, ugodan ambijent wellness i spa centra, gastronomski doživljaj domaće kuhinje, organizirane aktivnosti u prirodi za sve generacije. Sve to i neka još neotkrivena iznenađenja naći ćete u proljetnim paketima koje su za vas osmislili Bašćani.

Svibanj u Baški – odmor za dušu i tijelo može biti i vaš ostvariv cilj bez (pre)dugog putovanja, kompliciranog planiranja i dugog otplaćivanja.
Slijedite Baš ovcu i izaberite nešto za svoj gušt, za svoju dušu !

Turistička zajednica Općine Baška, bašćanski hoteli, turističke agencije, iznajmljivači obiteljskog smještaja i ugostitelji rado Vam stoje na usluzi.

Više na http://tz-baska.hr/aranzmani/

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.