Tečaj za biciklističke vodiče

tecaj za bike vodice

Definiran je novi termin za stručno osposobljavanje za biciklističke vodiče (bike vodiče). Program će se održati u Istri, a uskoro će biti poznata i točna lokacija. Radi lakšeg pohađanja te učenja gradiva, edukacija je podijeljena u dva bloka (kroz vikende), u ukupnom trajanju od pet dana: subota-nedjelja 7. i 8. rujna te petak-nedjelja od 20. do 22. rujna.

Cijena je 2.300 kuna s PDV-om. Oni koji potvrde dolazak potrebno je da unaprijed uplate iznos na organizatora (IRTA d.o.o.). Račun za plaćanje dobit ćete po potvrdi prisustvovanja i održavanja tečaja.

Troškovi puta, konzumacije i noćenja su na teret polaznika. Bit će organiziran zajednički povoljan ručak, a također i noćenje – za one koji trebaju.

Program započinje u subotu, 7.09. ujutro, no točnu satnicu predavanja dobit ćete na početku edukacije, kao i priručnik i ostale detalje. Kako smo već naveli, za razliku od prijašnjih edukacija, ovaj puta došlo je do povećanja obima (gradiva, priručnika, broja dana, predavača) te podjele programa na dva vikenda.

Za prisustvovanje je potrebno imati ispravan MTB bicikl, kacigu, prikladnu odjeću (ili bic. dres), alat (ako je moguće s alatom za skidanje lanca), sprinterice (bic. cipele), sportsku odjeću i obuću. I dobro raspoloženje :)

Uspješni polaznici dobivaju Uvjerenje o položenom stručnom osposobljavanju, na osnovi kojega HBS izdaje licencu Biciklističkog vodiča (dobiva se za kalendarsku godinu, uz jednostavno obnavljanje).

Prijaviti se možete putem e-maila martin.cotar@istra-istria.hr, a rok za prijavu je petak, 30. kolovoza.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.