,

Terme Snovik

Terme Snovik su terme s najvišom nadmorskom visinom u Sloveniji. Nalaze se u Tuhinjkoj dolini, podno Kamniških Alpa, u neposrednoj blizini Kamnika i na samo sat vremena vožnje od Ljubljane. Osnovno bogatstvo Termi Snovik je termalna voda koja je zahvaljujući svojom visokom kvalitetom, bogatstvom kalcija i magnezija i bez štetnih sastojaka, ubrzo postala nadaleko poznata.

Ukoliko želite zaboraviti stres na neko vrijeme onda je posjet prekrasnoj dolini u podnožju Kamniških Alpi kao stvoreno za Vas. Terme Snovik Vam nude široku ponudu aranžmana i sportskih aktivnosti.

Prije svega termalno-rekreacijski kompleks u Termama Snovik sa svojih 1000 m2 vodene površine sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Površine za plivanje (25 metarski bazen za plivanje), vodene atrakcije (masažne klupe, divlja rijeka, gejziri, slapovi, tobogani) i dječji bazeni samo su dio vodenog užitka. Zimska termalna rivijera ima više od 500 kvadratnih metara gdje možete uživati tijekom cijele godine te ljetna rivijera sa vanjskim bazenima, toboganima, trampolinom, također na više od 500 m2 gde je u ugodnim vremenskim prilikama moguće plivati od svibnja do rujna. Temperatura vode unutarnjih bazena je 32°C, a vanjskih 29°C.

U Termama Snovik si možete priuštiti i vrijeme za opuštanje, zdravlje i da se jednostavno bolje osjećate. Opustite tijelo i um za lakši i mirniji san, smanjite napetost u mišićima i zglobovima te poboljšajte prokrvljenost kože. Osim termalne vode u ponudi je 9 vrsta klasične ručne masaže, limfna drenaža i refleksna masaža stopala, aromaterapija, tematske masaže, njega tijela i pedikura. Možete se poslužiti i solarijem te suhom, parnom ili čak ledenom saunom čiji je protor ohlađen na -5°C i namjenjem je knajpanju.

Za gastro užitke zadužen je Restaurant „Potočka“ koji vam kao specijalitet kuće može ponuditi pastrvu na razne načine. Svaki dan su na izbor dva menija, ali možete dobiti i jela po narudžbi. Osim toga, u restaurantu ili na vanjskim terasama se odvijaju razne tematske večeri (Večer arapske kuhinje, Dani domaćih jela, …) ali i šarolike dječje rođendanske proslave (kombinacija animacije na bazenu i zabave u restaurantu)

Terme Snovik danas ukupno broje 370 ležaja u 74 apartmana (2 + 2 ili 2 + 3) i u 31 dvokrevetnoj sobi****  koji pružaju kvalitetan boravak i divan pogled prema bazenima ili na zelenu dolinu i planine. Najzahtjevnijima preporučujemo Rajski apartman s nezaboravnom rajskom sobom. Čak je 8 apartmana prilagođeno invalidnim osobama (objekt SMREKA), a u 6 apartmana možete dovesti sa sobom i vaše kućne ljubimce (objekt BOR). U hladovini iza apartmana nalaze se parkirališta, a naokolo zelenilo, cvjetne gredice, biljni vrt i igralište za djecu.

U okolici Termi Snovik možete posjetiti i razgledati brojna turistička seoska gospodarstva, barokne crkve, Meninu planinu ili se biciklom uspeti do pastirskog naselja na Velikoj planini. U Kamniku možete razgledati srednjovjekovnu gradsku jezgru, napuniti se energijom u lječilišnom gaju Tunjice ili se okušati u igranju golfa u Volčjem Potoku. Ljubitelji prirode mogu uživati u izložbama cvijeća u arboretumu Volčji Potok.

Dođite, eko svijet termalnih užitaka Vas očekuje!

Fotografije

[nggallery id=30]

1 odgovor
  1. Charlespinna kaže:

    hOur company offers herb-based healthcare products. Visit our health contributing portal in case you want to look healthier. Our company offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health website in case you want to to feel healthier with a help health products. Our company offers supreme quality pharmacy. Look at our health contributing site in case you want to feel better. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health website in case you want to strengthen your health with a help of generic supplements. Our company offers a wide variety of non prescription products. Take a look at our health portal in case you want to to improve your health with a help of general health products. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Visit our health site in case you want to look better with a help of health products.
    Our company provides herbal health products. Take a look at our health contributing portal in case you want to improve your health. Our company offers a wide variety of non prescription products. Take a look at our health site. Our company provides supreme quality supplements. Visit our health contributing portal in case you want to improve your health. Our company offers a wide variety of pharmacy. Visit our health contributing portal in case you want to look better. Our company provides health products. Look at our health contributing website in case you want to look healthier.

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.