,

Terme Vivat

Terme Vivat su mlade, nove terme s modernom arhitekturom i bogatom ponudom. Nalaze se u slikovitom mjestu Moravske Toplice gdje se ravnica lagano počinje uzdizati u prema Goričkom. Iz tog je razloga destinacija idealna za bicikliranje i izlete po brojnim vinskim i turističkim cestama ili za posjete kulturnim i povijesnim spomenicima.

Bazenski kompleks Termi Vivat nudi vodene užitke u otvorenim i zatvorenim bazenima. Zatvoreni bazeni su na raspolaganju tijekom cijele godine i sastoje se od dječjeg bazena, dva whirlpoola i velikog rekreacijskog bazena s 20-metarskim kanalom pomoću kojeg možete isplivati u vanjski, otvoreni dio bazena koji primaju kupače od ranog proljeća do kasne jeseni. Na otvorenim bazenima Termi Vivat na raspolaganju vam je olimpijski bazen ( 50 m), dječji bazen i bazen s “crnom” termalnom vodom (njega možete koristiti tijekom cijele godine). Svi bazeni su punjeni s termalnom vodom iz vlastitog izvora. temperatura u zatvorenom rekreacijskom bazenu je između 34 i 36°C, voda u whirlpoolima je 38°C, a voda vanjskog bazena ima idealnu temperaturu za plivanje – 27°C.

Što se Wellness centra Vivat tiče budite sigurni da ćete korištenjem njegovih usluga vrlo brzo vratiti ono što vam danas uzima brz tempo života – aromatične kupelji za jednu osobu ili dvoje, masaže, pilinzi, četiri tematske saune s bogatom dodatnom ponudom…

U Termama Vivat možete se smjestiti u hotelu Vivat ili u depandansi Vivat, koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela (50 m). Oba objekta imaju 4 zvjezdice zato će Vam boravak u njima biti udoban i ugodan.

Pozivamo vas da posjetite Terme Vivat i da se uvjerite u kvalitetu usluga i u ljubaznost ljudi s kojima ćete uživati u svakom trenutku.

Fotografije

[nggallery id=32]

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.