,

Thermana Laško

Na sat i pol vožnje od Ljubljane nalazi se Laško – prekrasan stari grad s bogatom poviješću i kulturnim naslijeđem. Iako datira još iz 1227.g., Laško je još pod Rimskom vlašću postao poznato termalno liječilište i odmaralište. Njegovi termalni izvori sredinom 19. st. privlačili su samu kremu Bečkog društva, a tako je i danas. Thermana Laško jedno je od najposjećenijih wellness centara u Sloveniji koji u svojoj ponudi nudi kvalitetu boravka, promovira zdrav načina života i kao liječilište je posebno namjenjeno ljudima koji imaju poteškoće s kretanjem ili takve poteškoće žele izbjeći ili otkloniti. Ukratko, to su terme za sve generacije!

U zagrljaju voda i brežuljaka tako je stvoren prostor u kojemu možete učiniti nešto za svoje zdravlje, postići osjećaj ugode i smiriti svakodnevni ubrzani ritam života. Na raspolaganju su Vam dva hotela –  Wellness Park Laško**** i Zdravilišče Laško****

Hotel Wellness Park Laško
Na već postojećem kompleksu Zdravilišča Laško  nastao je novi luksuzni hotel Wellness Park Laško. Svojom pomno promišljenom hotelskom ponudom, suvremeno uređenom unutrašnjosti kao i vanjskim uređenjem nudi sve što Vam treba za odmor.
Hotel Wellness Park Laško nudi 188 suvremeno opremljenih hotelskih soba koje zadovoljavaju kategorizaciju 4 zvijezdice. Sve sobe sadrže tuš ili kadu, WC, sušilo za kosu i kupaći ogrtač, a u spavaćem dijelu nalazi se mini bar, TV, telefon, priključak za internet kao i bežični pristup internetu.
U hotelu Wellness Park Laško Kod sa zadovoljstvom će boraviti svi : sportaši, obitelji kao i poslovni ljudi. Prije svega, gosti koji znaju što žele!
Prepustite se gurmanskom užitku u hotelskom ili a la carte restoranu. Za sve Vas koji se navečer želite opustiti uz ugodan glazbeni program pripremili smo veliku ponudu pića i slastica svih vrsta u našoj kavani ili vinoteci.
Natkrivena staklena kupola Termalnog Centra krije prostorije u kojima brinemo za Vaše duševno i tjelesno opuštanje. Glavne odlike Termalnog Centra zasigurno su raznovrsne vodene površine za odmor i zabavu. Posjetite svakako i Wellness Spa Centar gdje možete uživati u izvrsnim kupkama i vrhunskim masažama tijela.
Boraveći u hotelu Wellness Park Laško možete se opustiti u vanjskim ili unutarnjim termalnim bazenima, iskušati masažne bazene, isprobati Kneipov put, a Vašu djecu razmazite u bazenima napravljenima samo za njih. Za sve one koji vjeruju da korištenje saune godi i poboljšava zdravlje u Sauna centru ih očekuje čak 7 vrsta različitih sauna.

Hotel Zdravilišče Laško
Hotelski kompleks nalazi se svega 15 minuta lagane šetnje od samog centra Laškog, u netaknutom prirodnom okružju rijeke Savinje. Hotel nudi 208 soba sa 365 ležajeva, od čega je 48 soba s 98 ležajeva prilagođeno invalidima. Sve sobe zadovoljavaju kategorizaciju četiri zvijezdice – sve sobe sadrže tuš i WC, sušilo za kosu i kupaći ogrtač, a u spavaćem dijelu nalazi se mini bar, TV s kabelskim priključkom, priključak za internet ili bežični pristup internetu te klima uređaj.
I hotel Zdravilišče Laško također nudi uživanje u bazenima, a u Centru zdravlja i ljepote  osoblje hotela će se u kozmetičkom salonu, salonu za pedikuru i masažnom salonu pobrinuti da ispuni svaku Vašu želju.Osim toga, tu su uređeni i prostori za najromantičnije kupke u dvoje.
Možete se također razgibati u fitness centru ili zatražiti stručno vođene i za Vas posebno oblikovane programe fizikalne terapije u prostorijama Centra medicine.
U hotelu Zdravilišče Laško možete obaviti sve : kupovinu u obližnjoj trgovini, posjet konferencijskom središtu, odlazak na frizuru pa čak i vjenčati se!


Više informacija i rezervacije:
THERMANA LAŠKO
Zdraviliška c. 4,
3270 Laško
T: +386 3 423 20 00
F: +386 (0) 3 423 24 00
E: info@thermana.si
W: www.thermana.si

Fotografije

[nggallery id=64]

1 odgovor

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.