Uređujete stan? Posjetite Ambient!

Od utorka 6. do nedjelje 11. studenog u Ljubljani će se održati Ambient Ljubljana – najveći sajam namještaja i opreme za uređenje interijera u Sloveniji. U organizaciji Gospodarskog razstavišča ove će se godine na više od 25 tisuća četvornih metara predstaviti 240 izlagača iz 24 zemalje. Sajam nije samo izložba gdje je na jednom mjestu moguće razgledati nova postignuća i posljednje trendove u industriji namještaja nego pokušava širu javnost upozoriti na značaj oblikovanja kao funkcionalnih i estetskih elemenata prostora za stanovanje ili poslovanje. Koliko je značaj Ambienta Ljubljana govori podatak da ga u 6 dana posjeti više od 40 tisuća posjetitelja.

Počasni pokrovitelj sajma je Veleposlanstvo Finske koje se na sajmu, u godini kada je glavni grad Helsinki ovogodišnja svjetska prijestolnica oblikovanja, predstavlja s originalnim finskim dizajnom.

Sajam je otvoren od 6. do 11. studenog svakog dana od 10 do 20 sati (posljednjeg dana do 18 sati). Cijena ulaznice je 8,5 eura, a prilikom posjeta svaki gost dobije i Sajamski katalog s kuponom s kojim može sudjelovati u nagradnoj igri s vrlo vrijednim nagradama koje su pripremili izlagači na sajmu.

Više informacija potražite OVDJE.

 

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.