Valentinovo na Kvarneru

Svi zaljubljeni, oni koji će to tek postati – bez obzira na to radi li se o ljubavi prema nekoj osobi, doživljajima ili jednostavno životu, na Kvarneru će za Valentinovo naći romantičnu destinaciju koja će prekrasan ambijent udružiti s umijećem domaćina da te dane za njih učine doista posebnima.

Za Dan zaljubljenih turistički djelatnici u Opatiji, Lovranu, Malom Lošinju, Krku, Rabu, Delnicama… te mnogim drugim odredištima tradicionalno pripremaju maštovite i financijski atraktivne aranžmane. Paketi osmišljeni baš za tu priliku uključuju posebno atraktivnu gastronomsku ponudu, romantične večeri, wellness pakete, izlete i druge sadržaje koji će Valentinovo učiniti posebnim. Pritom je važno reći i to da će ljepoti boravka i obilježavanja dana zaljubljenih pridonijeti i prekrasan ambijent kvarnerskih otoka Lošinja, Krka, Raba, potom priobalnih turističkih odredišta kao i unutrašnjosti regije koja će biti u znaku Valentinova na snijegu.

Podjećamo, također, kako će u riječkoj Dvorani mladosti, za sve zaljubljene, koncert održati Oliver Dragojević i Hari Rončević. Početak koncerta je u 20 sati.

Iako je ljubav najčešći motiv za dolazak zaljubljenih, onih koji su na putu da to postanu ili pak slave neke važne obljetnice, boravak na Kvarneru i bogata turistička ponuda za tu priliku svakako će biti dodatni razlog za još jednu, novu ljubav – zaljubljenost u život. I Kvarner!

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.