Vidović pokorio Grobnik

Među 45 natjecatelja iz Hrvatske, Italije i Slovenije, na 9. utrci 4. SVERA Zimske MTB lige koja je vožena u nedjelju na Grobniku, slavio je Saša Vidović iz Buzeta. Drugo mjesto osvojio je Željko Ujčić iz Pazina, a treći je bio Dean Kliba iz Pazina.

Najbolja među djevojkama je bila Tihana Ujčić, dok je Mateo Franković s Viškova ukupnim 7. mjestom povećao svoje izglede u lovu za Brodaričem za osvajanjem naslova najboljeg u kategoriji do 17 godina.

Dodajmo kako je Vidoviću pripala i pobjeda u kategoriji do 30 godina te sada vodi u toj kategoriji s preko 400 ligaških bodova. S trećim mjestom Grobničke utrke Slovenac Aleš Mlinarič  preuzeo je vodstvo u kategoriji do 40 godina, a prvo mjesto Veljka Brajkovića u kategoriji preko 40 godina nije poremetilo bodovnu tablicu na kojoj i dalje vodi Denis Udović. S pobjedom na Grobniku, Saša Vidović  5 kola prije kraja ima prednost od gotovo 500 bodova.

Saša Vidović

Pokrovitelj 9. utrke sezone koja se vozila okolicom Dražica bila je Općina Jelenje koja je počastila sve sudionike i gledatelje utrke domaćim fažolom skuhanim u kotlićima na samom startnom prostoru. Ovoj ugodnoj atmosferi predivne sunčane nedjelje pridonijela je i brojna publika. Stalnim pratiteljima Svera Zimske lige priključilo se i nekoliko stotina gledatelja s Grobnika i okolice.

Sljedeće, 10. kolo održat će se već u nedjelju 27.veljače na novoj atraktivnoj stazi u Grožnjanu, koja dijelom vodi kroz staru jezgru Grožnjana, a dijelom i kroz tunel nekadašnje pruge Parenzane koja je prolazila tik do ovog pitoresknog mjesta u Istri.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.