Vikend sanjkanje u Gorskom kotaru

Kupjak, Gorski kotar

U Kupjaku u Gorskom kotaru, otvoren je novi park razonode za djecu, sa sanjkalištem i beskrajnom trakom kao vučnicom. U neposrednoj blizini i s pogledom na stazu možete se ugrijati uz šalicu čaja ili čašu kuhanog vina mini pansionu i krčmi Gina. Također se nudi smještaj u udobnim sobama za iznajmljivanje.

Novo sanjkalište u Kupjaku prostire se na oko 6 tisuća četvornih metara kako bi najmlađi u potpunosti uživali u zimskim radostima. Posebnost je beskrajna traka kao vučnica, koja vodi do vrha padine, a omogućava da najveći dio vremena djeca bezbrižno provedu u igri i zabavi!

Dok djeca uživaju, roditelji, djedovi i bake mogu se u neposrednoj blizini staze ugrijati uz šalicu čaja ili čašu kuhanog vina u mini pansionu i krčmi Gina pazeći jednim okom na svoje mališane. Osim toga, nudi se i smještaj u udobnim sobama za iznajmljivanje. Ukoliko se priroda ponovo poigra s temperaturama i oborinama te učini da nema prirodnog snijega, sanjkalište će se zasniježiti umjetnim snjegom i urediti se vlastitim ratrakom.

Za ljubitelje skijaškog trčanja spremni su ratrakom izraditi staze kroz prekrasne šume našeg krajolika. Radno vrijeme sanjkališta je od 12:00 do 16:00 sati radnim danom, a vikendom od 10:00 do 16:00 sati.

Fotografije

[nggallery id=3]

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.