Vrbnik u znaku koncerata, pjesama i plivanja

U Vrbniku na otoku Krku u sljedeća će se četiri dana održati nekoliko kulturno-zabavnih i sportskih manifestacija.

U organizaciji Udruge Adrijana Gržetić u četvrtak 28.07. održat će se humanitarna akcija i koncert Pomoć u ponoć za stipendiranje učenika osnovnih škola koji su ostali bez oca.
Akcija započinje u 19,00 sati, a nastavlja se humanitarnim koncertom u 20,00 sati Na kojem će nastupiti grupe Point, Insula i Tabako band.

Dan kasnije, u petak, 29.7. na Placi Vrbničkog statuta u 20,30 sati, u organizaciji Vrbničkog kulturnog društva «Frankopan» i TZO Vrbnik održat će se predstavljanje zbirke pjesama Marije Trinajstić Božić « Ze zidi i z kulun obgrajen» . Knjigu će uz prigodan program predstaviti dr.sc. Sanja Vulić i Dina Valković, prof.

U subotu 30.07. Udruga «Parapet» iz Risike organizira 11. međunarodni amaterski plivački maraton Vrbnik – Risika. Start je u 10,00 sati sa lukobrana novog porta u Vrbniku.
Prijave se primaju na e-mail: info@parapet.hr ili na šanku ugostiteljskih objekta Rafulin i Sv. Marek, na plaži Sv. Marek u Risiki. Dužina plivačke rute je 1,7 NM ( ca. 3200 m), a dionica je do sada najbrže isplivana za 39 minuta i 47 sekunda. Više informacija na www.parapet.hr

U nedjelju 31.07.2011. godine u 21,30 sati obradu domaćih i stranih evergrina izvest će na Opjici riječki kvintet «ONDINA I VALI», u sastavu Ondina Delmestre – vokal, Aleksandar Valenčić – harmonika, Diana Grubišić – harfa, Damjan Grbac – kontrabas i Tonči Grabušić – bubnjevi.Više informacija na www.ondinadelmestre.com

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.