Za ljubitelje eno i gastro doživljaja

Izložba vina i vinarske opreme Vinistra 2011. održat će se u Poreču od 13. do 15. svibnja 2011. godine. Riječ je o osamnestom izdanju jedne od najugledijih izložbi ove vrste u Hrvatskoj i regiji.

Vinistra se dokazala kao jedna od uglednijih međunarodnih vinarskih manifestacija te se godinama potvrđuje kao najvažniji događaj te vrste u regiji i šire. Ona povezuje posjetitelje zajedničkim nazivnikom – ljubitelja eno i gastro doživljaja.

Jedan od viših ciljeva Vinistre je promocija istarskih vina, kako na domaćim tako i na inozemnim tržištima te edukacija svih potrošača vina ali i ljubitelja izvrsne gastronomije naših krajeva.

Svake godine postavljamo nove ciljeve, u želji da svi koji sudjeluju na Vinistri budu zadovoljni te zadovolje poslovna i osobna očekivanja.

Iako je vino glavna nota koja odjekuje Vinistrom, za sve posjetitelje naći će se uvijek poneki novi kutak i interes u brojnim sadržajima koje će za tri dana trajanja Vinistra nuditi. Posebno ističemo treće po redu međunarodno natjecanje Svijet Malvazija.

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.