Krvavec

Krvavec, Slovenija

Krvavec je najbliže skijalište međunarodnoj zračnoj luci (Brnik – 8km), a od Ljubljane je udaljen samo 25 km. Skijalište ima 30 km uređenih staza (5,5 km laganih, 12,5 km srednje teških i 6 km teških) na nadmorskoj visini od 1,450m do 1,971m, koje nude savršene uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu.

Zbog pogodne lokacije skijaška sezona počinje već koncem studenog i traje više od 150 dana, negdje do prvih dana mjeseca svibnja. Skijalište svake sezone jamči 100 skijaških dana. Skijaške staze su različite zahtjevnosti te su idealne za rekreativne i iskusne, tj. profesionalne skijaše. Bogata dodatna ponuda uključuje školu skijanja, iznajmljivanje i servis skijaške opreme, poligon za utrke i trening poligon, poligon za početnike i dječje igralište koje privlači skijaše početnike.

Velika atrakcija na skijalištu Krvavec je Eskimsko selo. Ugodna atmosfera, uz dobru domaću hranu i piće, nudi brojne skijaške zabave zbog kojih ćete se opet vratiti na Krvavec. Cijena dnevne skijaške karte za odrasle iznosi 29 Eura, a za djecu do 14 godina je 16 Eura. Ukoliko se odlučite na kupnju karata putem interneta, za određene dane možete skijati za 19 Eura, odnosno djeca za 8 Eura.

Fotografije

[nggallery id=16]

 

1 odgovor

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Više o skijalištu Krvavec, pročitajte OVDJE. […]

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.