Provedite nezaboravan dan na ulicama i trgovima glavnog grada – doživite čaroliju Adventu u Zagrebu! Zabavite se uz pregršt događanja koja će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Očekuje vas klizanje na najvećem i najljepšem Ledenom parku na Zrinjevcu, Ledena bajka Djeda Mraza na Zagrebačkom velesajmu, Božićni sajam, žive jaslice na Kaptolu, glazbeni paviljon na Zrinjevcu, te brojne glazbene poslastice na glavnom trgu.

Advent Zagreb

Foto: Hrvoje Pilić

Najmlađi će uživati u druženju kod Rudolfa uz radionice, lutkarske predstave i bajke, ili u Backo mini expressu – jedinstvenoj atrakciji maketa zagrebačkih željeznica i motiva Grada Zagreba.
Posebnu božićnu bajku osjetit ćete u Tunelu Grič u kojem će uz zvuke božićnih zvončića biti prikazane video projekcije i 3D instalacije.
Začinite li sve to slasnim medenjacima, štruklama i kuhanim vinom, doživljaj je potpun. Pridružite nam se 10. i 17. prosinca. Očekuje vas vožnja putničkim kombijem i vedro raspoloženje! Razveselite svoje namilije i darujte im Advent u Zagrebu!

ADVENT U ZAGREBU, 17.12.

CIJENA:
odrasli
…………………….. 170 kuna
djeca (do 14 godina)…. 100 kuna

Cijena uključuje:
– prijevoz kombijem
– turističkog pratitelja
– organizaciju putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti

U cijenu nije uključeno:
– ulaznice za kulturno – povijesne znamenitosti
– ulaznice za zabavne programe

Mjesto polaska: Decathlon Rijeka (parking)
Vrijeme okupljanja: 8:40 – 9:00
Vrijeme polaska: 9:00
Vrijeme povratka: u večernjim satima
Rezervacija: zaključno do 8. ili 15.12.

Minimalan broj putnika: 6