Celjska koča Celje

Celjska koča

Celjska koča sa zaleđem je dio krajobrazne cjeline na južnom rubu celjske kotline za koju je karakterističan brežuljkasti reljef. To područje je značajno po očuvanom prirodnom okolišu i maloj gustoći naseljenosti. Relativno je blizu Celju (8,5 km od Pečovnika i 12 km od Štora), a s dolinom je povezana cestovnim i izletničkim putevima.

Celjska koča

Smještajni kapacitet Celjske koče je 74 kreveta podijeljen u 17 dvokrevetnih soba, dvije velike potkrovne sobe i jednom apartmanu. Gosti imaju mogućnost odabrati bogati samoposlužni doručak, pansionske obroke i jela iz domaće kuhinje. Restoran s 90 sjedala i otvorenim kaminom gostima nudi domaći i topli ambijent. U kuhinji se svaki dan pripremaju ukusni manji obroci, dnevni ručkovi, a nedjeljom se pripremaju posebni obiteljski meniji.

Celjska koča

Wellness centar Celjske koče vas može razmaziti na više načina: turska i finska sauna, masažne kupelji, mini fitness, više vrsta masaža te anticelulitni programi. Osim toga, u ponudi su i vitaminski obroci s voćem i pićem po vašem izboru.

Celjska koča

Celjska koča je također već jako dugo privlačna i biciklistima iz razloga što je početna točka za više ili manje zahtjevne biciklističke izlete po Kozjanskim bregima. Svaki rekreativac si s obzirom na svoju kondiciju i pripremljenost moža odabrati jednu ili više staza različitih kategorija i zahtjevnosti.

Celjska koča

Osim ljetnih aktivnosti, Celjska koča je i poznato slovensko malo skijalište u Štajerskoj s višegodišnjom tradicijom – natjecanja u skijanju su se organizirala već davne 1928.

Celjska koča

CJENIK (po sobi / dan)

 • Jednokrevetna soba s doručkom
  70 €
 • Dvokrevetna soba s doručkom
  80 €
 • Trokrevetna soba s doručkom
  110 €
 • Obiteljska soba 1/2+2
  120 €
  (doručak nije uključen u cijenu)
 • Apartman 1/4+1
  110 €
  (doručak nije uključen u cijenu)