Krk Bike Story

Krk Spring Bike Adventure

Krčka biciklistička priča započinje u petak 19. svibnja biciklističkom turom u potrazi za blagom po polotoku Prniba(15 km) na kojoj ćete tražiti zanimljive točke i osvojiti prigodne nagrade. U subotu u 10 sati održat će se Treking Bike Tour (33 km) i MTB Bike Tour (43 km) s degustacijama krčkog pršuta i maslinova ulja. Nakon ručka na krčkoj rivi svi mogu sudjelovati u Bike Fun Parku. U nedjelju vas vodimo prema Vrbniku na rekreativnu biciklističku turu Frankopana, vrbničke žlahtine i domaćeg ovčjeg sira.

ORGANIZATORI: Turistička zajednica Grada Krka, Hotel Valamar Koralj, Kampovi Krk i Ježevac, Hoteli Krk, PromotivTravelOutdoor

Suorganizatori: Grad Krk, Vecla, DVD Krk, HAK, BBK Team Rodeo

Ostale informacije – PROMOTIV Travel Outdoor
info@promotiv-turizam.hr

Info

Cijena: 50 kuna / dan
– vođenje, pratnja i logistička podrška za vrijeme ture
– degustacije po programu
– okrijepe za vrijeme ture
– ručak nakon ture
Djeca do 12 godina u pratnji roditelja ne plaćaju kotizaciju.

Sudjelovanje možete potvrditi isključivo putem online Prijave nakon čega ćete putem e-maila dobiti sve potrebne informacije.

Petak, 19.5.

Bike Treasure Hunt

Nakon prijava sudionika u Valamar Koralj Hotelu svaki će sudionik (ili grupa) dobiti detaljne upute na koji način pronaći skriveno “blago” otoka Krka i u 16 sati krenuti na avanturu. Nakon ugodnog biciklističkog poslijepodneva slijedi zaslužena večera.

Subota, 20.5.

Krk Spring Bike Adventure

Drugi dan krčke biciklističke priče otkrivat ćemo na dva načina – po lakšoj, kraćoj i nezahtjevnijoj ruti od 30-ak km te na dužoj i zahtjevnijoj ruti od 45 km. Pri tom ćemo degustirati maslinova ulja s domaćom pogačom, ali i uživati u okusima i mirisima Krčkog pršuta. Na kraju obje ture zabavit ćemo se na krčkoj rivi uz brojne sadržaje.

Nedjelja, 21.5.

Krk Family Bike Tour

Trećeg i posljedneg dana Krk Bike Story-a posvetit ćemo Frankopanima i vrbničkoj žlahtini. Laganom vođenom turom koja će krenuti u 10 sati ispred Valamar Koralj Hotela uputit ćemo se u smjeru Vrbnika te posjetiti kaštel Gradec, vinariju Katunar i Etno kuću Kornić gdje ćemo degustirati domaći sir.

NAPOMENA:
Organizator zadržava pravo promjene ruta prije starta svake etape.
Sudionici u programu sudjeluju na vlastitu odgovornost, obavezno je nošenje kacige za glavu. Na dijelu koji se vozi po prometnicama sudionici se trebaju pridržavati pravila u prometu.