Hotel Restaurant Villa Sandi

Villa Sands

Villa Sandi je moderan mali obiteljski hotel u Čavlima otvoren u studenom 2010. godine. Vlasnici, supružnici Sandi i Sandi Cvečić nastavljaju poznatu i dokazanu tradiciju ugostiteljske obitelji Bujan. Naime, Villa Sands nasljednica je 45-godišnje tradicije resturanta pansiona Villa Mira koji se nalazi u Kastvu. Kvaliteta smještaja na izuzetno je visokom nivou, a ponuda restorana neprestano se nadopunjuje domaćim i sezonskim namirnicama. Na tome radi vrhunski tim sastavljen od stručnih i visokoobrazovanih djelatnika kojima nisu strani tradicionalni hotelski maniri,  ali i moderni trendovi u gastronomiji.

Villa Sandi nudi sedam komfornih dvokrevetnih soba i jednu obiteljsku sobu (family room) s četiri ležaja. Po želji gosta u sobu je moguće dodati treći, pomoćni ležaj. Sobe karakterizira moderan i vrlo dopadljiv dizajn te mladenačke boje. Svaka soba ima vlastiti sanitarni čvor, centralno grijanje, klima uređaj, televizor sa satelitskim prijamnikom tebesplatan Internet. U sobama koje su obložene tepisonom, dočekat će vas mediteranski miris lavande, bijela posteljina od najfinijeg damasta i mekani bijeli ručnici.

Ponuda restauranta bazira se na tradicionalnim sezonskim namirnicama, ali i modernim trendovima u gastronomiji. U Villi Sands možete uživati u ribi, škampima, mesu, divljači, ali i šparogama, vrganjima, grobničkom siru i skuti, domaćem pršutu i zarebrniku. Posebnost su proizvodi od brašna iz Gašparovog mlina, jedinog riječnog mlina na Grobnišćini koji se nalazi u Martinovu Selu, a to su ravioli, njoki, tjestenine, domaći kruščići, integralne palačinke i prava grobnička palenta kompirica.

Ukoliko planirate neko obiteljsko ili poslovno slavlje, Villa Sandi ima rješenje – Restaurant može primiti 70-ak ljudi u zatvorenom prostoru, a tu su i dvije terase.Osim toga, lijepi mediteranski vrt i fontane idealno su okruženje za vaše vjenčanje, proslavu godišnjice braka, rođendana, krštenje, krizmu ili svetu pričest. Pridaje se puno pažnje uređenju stola i dekoraciji tanjura kako bi vaš doživljaj bio potpun. Mladenci, kao i njihovi gosti koji dolaze iz daleka, mogu bezbrižno slaviti jer im pansion nudi smještaj u svojim sobama.

Villa Sands

Villa Sandi je odličan odabir i za poslovne svečanosti. Kvalificirano osoblje sastavit će za vas meni po vašim željama, a rado će organizirati i cocktail party ili banket sa švedskim stolom. Dodajmo kako se u Villi Sandi  mogu organizirati i poslovni seminari te team buildinzi.

Ljubitelji aktivnog odmora također će doći na svoje. Blizina Rječine i Gorskog kotara omogućuje bavljenje rekreativnim aktivnostima poput bicikliranja, pješačenja, planinarenja, a autocestom Rijeka – Zagreb, koja se nalazi u neposrednoj blizini, možete u vrlo kratkom roku dosegnuti i destinacije na moru.

Posjetite Hotel Restaurant Villa Sandi u Čavlima! Moderan hotel restoran na dohvat ruke, a daleko od riječke buke.

Villa Sands