Apartmaji Direkt, najveći portal za apartmane u Sloveniji, u svojoj ponudi objedinjuje smještajne objekte iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine.

Ponosni smo na našu bazu koju krase vile, apartmani, hosteli, hoteli i kampovi.

Misija portala je osigurati gostima kvalitetan odmor uz mogućnost direktnog kontaktiranja vlasnika, bez uvećanja cijene za posredničke usluge.

Zbog toga što vjerujemo u turizam doživljaja, svoja vrata smo otvorili ponuditeljima aktivnog, zelenog i gastro turizma.

Time želimo povezati smještajne jedinice sa aktivnim turizmom, izgraditi mrežu kvalitetne i potpune turističke usluge. Integracijom želimo gostu pružiti sve informacije na jednom mjestu, a vlasnicima povećati konkurentnost na tržištu.

Naša baza skriva prekrasne kampove za sve ljubitelje prirode, kao i vile za sve ljubitelje luksuza i visokih standarda.  Za idealne obiteljske odmore nudimo Vam prekrasne apartmane i mobilne kućice smještene nadomak plaža. Ukoliko na svojim putovanjima volite upoznavati druge ljude i uživate u kvalitetnom, djeljenom smještaju pogledajte našu bazu hostela.

Naša raznolika ponuda smještaja, zadovoljit će i najzahtjevnije goste, čak i one koji vole spavati između zemlje i neba, jer našu ponudu smještajnih jedinica krase i kućice na drvetu.

Ljubiteljima eko i etno turizma pripremili smo ponude koje ujedinjuju smještaj okružen prekrasnom prirodom, domaćim životinjama i mirisom domaće kuhinje.

Pogledaj našu ponudu i rezerviraj svoj odmor bez provizije!