GRAND HOTEL DRAMALJ

Dramalj je malo turističko mjesto u neposrednoj blizini Crikvenice poznat po svom prekrasnom zelenilu, brojnim vilama, šetnicama uz more, ugostiteljskim i sportskim sadržajima što uz brojne plaže osigurava njegovim gostima ugodan i miran odmor tijekom čitave godine.

Grand Hotel Dramalj

Idealna je destinacija za šetnje uz more bez obzira o kojem se godišnjem dobu radi iako je ipak možda najbolje Dramljom prošetati i uživati u morskom zraku tijekom lijepog vremena u zimskim mjesecima te na proljeće i kasnu jesen.

Ukoliko odlučite ostati više od jednog dana u Dramlju, preporučamo Grand hotel Dramalj. Sastoji se od 2 vile – vile Irene i vile Hilde smještene u hladu stoljetnih cedrova i Mediteranskog bilja. Vile su izgrađene prije više od 100 godina i zahvaljujući tome dobiven je savršen spoj mediterana i starine. Iako je hotel zadržao dašak starine, opremljen je najsuvremenijom hotelskom tehnologijom.

Vila Irena

Ima 6 soba i 3 apartmana te kao glavna zgrada u njoj su smješteni recepcija, aperitiv bar, restoran i dnevni boravak. Kako bi goste što bolje upoznali s gastronomskim užicima ovoga kraja, novootvorena konoba je savršeno mjesto za kušanje autohtone crikveničke kuhinje.

Vila Hilda

Ima 10 soba i 2 velika apartmana. Osim toga, u njoj se nalaze i dodatni sadržaji, pa su gostima na raspolaganju bazen opremljen uređajima za masažu, finska sauna, masaža te fitness.

U neposrednoj blizini su igrališta za tenis, odbojku na pijesku, te ostali sportski sadržaji. U samom hotelu je prostrani fitness opremljen svim potrebnim spravama. Gostima hotela je na raspolaganju i besplatno korištenje bicikala. Parkirno mjesto možete osigurati u garaži (uz nadoplatu) ili na parkingu uz hotel.

Uvjereni smo da će Vam boravak u Dramlju i Grand hotelu Dramalj biti ugodan i ostati Vam u lijepom sjećanju.

Posebna ponuda:

U suradnji s Termama Selce želja Grand hotela Dramalj je bila spojiti kvalitetan smještaj i vrhunsku gastro ponudu s vodećim regionalnim centrom u medicinskim wellness uslugama.
Programi ljepote nastali su kao potreba za poboljšanjem izgleda i imagea svih dobnih skupina. Pružaju Vam osvježenje i odmor nakon napornog dana, poboljšavaju vitalnu energiju i izgled tijela. Opustite se uz pomoć prirodnih preparata i prepustite vještim rukama terapeuta, kozmetičara i masera. Kako bi se nadovezali na priču o ljepoti i zdravlju u paket smo uvrstili i kušanje najkvalitetnijih vrsta sireva, vina, te maslinovih ulja.
Posvetite sebi par dragocjenih trenutaka. Tijelo će Vam vratiti dvostruki osjećaj ugode i ljepote. Tretmani se odnose i na žene i muškarce, a svi paketi kreirani su za osobe bez većih zdravstvenih tegoba.