SELLA RONDA MTB TOUR (4 dana)

Sella Ronda MTB Tour naziv je kružne ture oko planinskog masiva Sella te ju smatraju jednom od najljepših MTB tura na svijetu. Gdje god da započnete krug  očekuje vas uzbudljiv koloplet singletrailova, planinarskih staza i makadama povezanih preko četiri planinska prijevoja, kroz predivan krajolik gustih šuma i impozantnih stijena Selle. Na vama je samo da odlučite u kojem smjeru je želite zaokružiti i želite li pomoć žičara ili ćete se pouzdati isključivo u svoj bicikl i snagu mišića.

Četverodnevna MTB avantura otkrit će vam sve prirodne ljepote Dolomita koji se nalaze na UNESCO-voj listi prirodne baštine. Osim panoramske vožnje u oba smjera po Sella Ronda MTB Tour-u pred vama su još dvije atraktivne MTB vođene ture koje će zadovoljiti sve ljubitelje brdskog biciklizma. Dodajmo kako je ovaj program namijenjen brdskim biciklistima veće fizičke spreme kako bi se bez problema suočili ponekim kratkim usponom te spustevima koji zahtijevaju agilnost i iskustvo.

INFO

CIJENA: Na upit!

Cijena uključuje:
– prijevoz osoba i bicikli kombijem
– 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama
– 4 vođene MTB ture
– turističkog pratitelja
– organizaciju putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti
– završno čišćenje, posteljinu i ručnike
– turističku pristojbu

Cijena ne uključuje:
– Bike Pass
– dodatne obroke
– putno osiguranje
– osobnu potrošnju

Minimalan broj putnika: 5

NAPOMENA: obavezno ponijeti putnu ispravu
(osobna iskaznica, putovnica)

PLAN je krenuti prvog dana u jutarnjim satima iz Rijeke prema Arrabi, uživati 4 dana u vođenim MTB turama, dobrom društvu i predivnoj prirodi te se vratiti u večernjim satima četvrtog dana u Rijeku.

SMJEŠTAJ je osiguran u pansionu/hotelu u dvokrevetnim sobama na bazi noćenja s doručkom. Dodatni obroci su predviđeni u obližnjim ugostiteljskim objektima.

BICIKLISTIČKE TURE vam možemo samo djelomično otkriti. Glavni je zadatak okružiti masiv Sella drugog i trećeg dana po obje kružne rute –  smjeru kazaljke na satu (58 km / 330 m) i suprotno od smjera kazaljke na satu (56 km / 1020 m). Naravno, u tome ćemo se pomoći žičarama. Prvi i zadnji dan rezervirani su za nešto kraće, ali itekako atraktivne ture. Detalje svake ture ćemo predstaviti na doručku i prilagoditi je grupi ukoliko bude potrebno. Naravno, da ukoliko netko želi pauzirati jedan dan ili odvoziti nešto individualno, može odlučiti na licu mjesta

OPREMA koja vam je potrebna je prije svega MTB bicikl, kaciga, torba (ne prevelika) s odjećom i dodatnom opremom te biciklistički ruksak. Poželjno je imati i dodatno putno osiguranje.