Upoznajte Bašku na jedan ili više dana

Turistička zajednica Općine Baška, Općina Baška i Komunalno društvo Baška u suradnji sa hotelijerima, ugostiteljima, turističkim agencijama, brodarima, sportskim, kulturnim i poljoprivrednim udrugama, DVDom, muzejima i galerijama, Javnom ustanovom Priroda, Mjesnim odborima Jurandvor i Draga Baška, pripremila je bogat program aktivnog odmora za mjesec svibanj. Pored vikend paket aranžmana, nude se i poludnevni i jednodnevni izleti u prirodu, dolinom Vele rike, do otoka Prvića, Mjesečeve površine i Vele luke, kao i vođeni razgled Baške sa uključenim ulaznicama za Etno kuću, etno muzej i Akvarij + degustaciju čaja i meda od kadulje.
Izleti uključuju stručno vođenje, pratnju, zakusku, ulaznice za posjet točaka od interesa (Baščanska staza glagoljice, Bašćanska ploča – Jurandvor i sl.) prijevoz brodom (Prvić i Vela luka), a mogu uključivati i wellness relaksaciju u Hotelima Baška pri povratku sa aktivnosti u prirodi (toplo preporučamo). Moguće je dakako koristiti i samo wellness paket usluga koji je prigodno osmišljen za Svibanj u Baški.

29.4.BIKING  & WELLNESS  BAŠKA
15,00 Polazak sa rive na na vođeni biciklistički izlet bašćanskom kotlinom do    Drage Bašćanske, zakuska, razgled velikog kamenog glagoljskog slova  L i kompleksa Sv. Lucije sa „Bašćanskom pločom“ uz stručno vođenje, cilj u hotelu Corinthia uz Baška  wellness basic program (90 min bazen sa gejzirima, slapovima, vodoskokom, finska, turska, infracrvena sauna, fitnes studio), sve uključeno u cijenu od 299,00kn . 20% popusta na ponudu pića u wellness centru Baška
*najam bicikla posebno 50,00kn

29.4.BIKING BAŠKA
29.4. 15,00 polazak sa rive na vođeni biciklistički izlet bašćanskom kotlinom laganom stazom do Drage Bašćanske, zakuska, razgled velikog kamenog glagoljskog slova L i kompleksa Sv. Lucije sa Bašćanskom pločom, cilj Baška
209,00kn
*najam bicikla posebno 50,00kn

29.4.BAŠKA WELLNESS BASIC (BWB)
Od 9,00 sati na dalje korištenje 90 minutnog wellness programa koji uključuje bazen sa gejzirima, slapovima i vodoskokom, finskom, turskom i infracrvenom saunom i fitnes studiom.  20 % popusta na ponudu pića.
109,00kn

30.4. HIKING & WELLNESS BAŠKA
12,00 Polazak sa rive na vođeni pješački izlet stazom Put do mjeseca prema vrhu Hlam, razgled kamenih glagoljskih slova uz stručno vodstvo, panoramski foto punkt na Sv. Ivanu, zakuska, povratak u Bašku do hotela Corinthia i relaks u wellness centru uz program Total Baška touch (TBT) u trajanju od 150 min.(bazen sa hidromasažom, saune, piling tijela esencijam lavande i morske soli, masaža lica i tijela maslinovim uljem. Popust 20% na sva pića iz ponude.
556,00kn

30.4. HIKING TO THE MOON
U 12,00 h polazak sa rive na vođeni pješački izlet stazom Put do mjeseca prema vrhu Hlam, razgled kamenih glagoljskih slova uz stručno vodstvo, pauza na panoramskom foto punktu na Sv. Ivanu, zakuska i razgled mjesečeve površine, povratak u Bašku.
119,00kn

30.4. WELLNESS TOTAL BAŠKA TOUCH (TBT)
Od 9,00 sati korištenje 150 minutnog wellness programa koji uključuje bazen sa hidromasažu, finsku, tursku, infracrvenu saunu, piling tijela esencijama lavande i morske soli, masaža lica i tijela maslinovim uljem. Popust 20% na sva pića iz ponude.
459,00kn

1.5. BAŠKA SIGHTSEEING
U 11 sati ispred hotela Zvonimir polazak na vođeni razgled Baške koji uključuje razgled Etno kuće, Zavičajnog muzeja, Akvarija, posjet malom sajmu izvornih bašćanskih proizvoda, razgled kamenih uličica stare jezge i degustaciju  bašćanskog čaja i meda od kadulje
69,00kn

6.5. AQUAVISION BOAT TRIP & WELLNESS
U 15,00 polazak iz luke  modernim turističkim brodom Explorer koji ima stakleno dno na izlet do otoka Prvića. Plovidba uz pusti otok, udisanje morskog aerosola i sidrenje na zanimljivoj poziciji gdje se kroz stakleno dno može pratiti prezentaciju morske flore i faune koju vodi scuba ronioc. Zakuska na brodu, iskrcavanje na Prvić i kratka šetnja otokom. Povratak u Bašku u hotel Corinthia i relaks u wellness centru uz 90 minutni program Baška wellness basic koji uključuje bazen sa hidromasažom, tursku, finsku i infracrvenu saunu, fitnes studio . Popust 20% na ponudu pića.
289,00kn

6.5. AQUAVISION TRIP TO ISLAND PRVIĆ
U 15,00 polazak iz luke modernim turističkim brodom Explorer koji ima stakleno dno na izlet do otoka Prvića. Plovidba uz pusti otok, udisanje morskog aerosola i sidrenje na zanimljivoj poziciji gdje se kroz stakleno dno može pratiti prezentaciju morske flore i faune koju vodi scuba ronioc, Zakuska na brodu, iskcavanje na Prvić i kratka šetnja otokom. Povratak u Bašku.
199,00kn

6.5. BAŠKA WELLNESS BASIC (BWB)
Od 9 sati korištenje 90 minutnog wellness programa koji uključuje bazen,sa hidromasažom, gejzirima, slapovima, vodoskokom, tursku, finsku i infracrvenu saunu, fitnes studio. Popust 20% na ponudu pića.
109,00kn

7.5. CARPE DIEM WELLNESS & CUISINART
Od 9 sati 150 minutni wellness program sa uključenim bazenom, hidromasažama,saunama, uživanjem energetskih čajeva i vode, adriatic piling tijela autohtonoim esencijama cvijeta i ulja lavande i morske soli, aromasoul mediteranska masaža tijela-lagana masaža valovitim pokretima (valcici), aromaplazma-100% prirodni tretman lica sa aromaplazma maskom ili energetski tretman lica, kuharskom radionicom izrade autohtone bašćanske tjestenine valcici. 20% popusta na ponudu pića.
676,00kn

8.5. BAŠKA SIGHTSEEING
U 11 sati polazak ispred hotela Zvonimir na vođeni razgled Baške koji uključuje razgled Etno kuće, Zavičajnog muzeja Baška,  Akvarija, kamenih uskih uličica stare jezgre, posjet malom sajmu autohtonih bašćanskih proizvoda i degustaciju bašćanskog čaja i meda od kadulje.
69,00kn

27.5. LIGHT CANYONING & WELLNESS
U 15 sati polazak ispred hotela „Zvonimir“ na vođeni pješački izlet uz korito i koritom potoka Vela rika od Baške do Drage Bašćanske, grill piknik u Dragi Bašćanskoj, povratak prema Baški biciklima uz razgled kamenog glagoljskog slova L u pratnji stručnog vodiča kao i kompleksa Sv. Lucije sa „Bašćanskom pločom“, po povratku u Bašku korištenje 90 minutnog  programa  Baška wellness basic koji uključuje bazen sa hidromasažama,  saune i fitnes studio. 20% popusta na ponudu pića.
337,00kn
* najam bicikla posebno 50,00kn
*obavezna obuća za vodu + obuća za hodanje, rezervne hlače, majica, šuškavac, kapa

27.5. LIGHT CANYONING BAŠKA
U 15 sati polazak ipred hotela Zvonimir na vođeni pješački izlet uz korito i koritom potoka Vela rika od Baške do Drage Bašćanske, grill piknik u Dragi Bašćanskoj povratak prema Baški biciklima uz razgled kamenog glagoljskog slova L u pratnji stručnog vodiča kao i kompleksa Sv. Lucije sa Bašćanskom pločom i povratak u Bašku.
244,00kn
*najam bicikla posebno 50,00 kn

27.5.BAŠKA WELLNESS BASIC (BWB)
Od 09,00 sati na dalje korištenje 90 minutnog wellness programa koji uključuje bazen sa gejzirima, slapovima i vodoskokom, finskom, turskom i infracrvenom saunom i fitnes studiom.  20 % popusta na ponudu pića.
109,00kn

28.5. HIKING OVER THE HILL, AQUAVISION & WELLNESS
U 11 sati polazak ispred hotela Atrium na vođeni pješački izlet preko brda do uvale Vela luka uz razgled mrgara, arheološkog nalazišta Corinthia, piknik u Veloj luci i povratak aquavision brodom Explorer u Bašku i korištenje wellness programa Total Baška touch u trajanju od 150 minuta koji uključuje bazen sa hidromasažama, saune, fitnes studio i piling tijela esencijama lavande i morske soli, masažu lica i tijela maslinovim uljem. Popust 20% na ponudu pića.
745,00kn
*Zbog težine staze djeca do 12 godina, starije osobe i osobe sa slabijom kondicijom ići će brodom „Explorer“ u 12,00 sati iz luke Baška do Vele luke

28.5. WELLNESS TOTAL BAŠKA TOUCH (TBT)
Od 9,00 sati korištenje 150 minutnog wellness programa koji uključuje bazen sa hidromasažu, finsku, tursku, infracrvenu saunu, piling tijela esencijama lavande i morske soli, masaža lica i tijela maslinovim uljem. Popust 20% na sva pića iz ponude.
459,00kn

29.5. BAŠKA SIGHTSEEING
U 11 sati polazak ispred hotela Zvonimir na vođeni razgled Baške koji uključuje razgled Etno kuće, Zavičajnog muzeja Baška  Akvarija, kamenih uskih uličica stare jezgre, posjet malom sajmu autohtonih bašćanskih proizvoda i degustaciju bašćanskog čaja i meda od kadulje.
69,00kn

1 odgovor
  1. JosephDrups kaže:

    Осведомляем Вас о том что принято решение выплатить Вам денежную сумму. Рекомендуется Обязательно уточнить детали пройдя по ссылке на главную страницу почтового сервиса в срок до 2 дней пока Ваш доступ в систему не заблокирован!Переход на страницу: http://bitly.com/2ts2FeE С уважением, Исполнительный Комитет Возврата Платежей.

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.