Garda MTB Weekend

Jezero Garda, najveće je talijansko jezero, smješteno na sjeveru Italije. Dugačko oko 50, a široko oko 20 kilometara jedno je od omiljenih destinacija za aktivni odmor. Garda nudi idealnu kombinaciju sporta i relaksacije, dobre hrane, vina i kulture. Plava boja jezera s dugim šljunčanim plažama te zeleno prostranstvo šuma i planina kroz koje se protežu na stotine kilometara biciklističkih staza raznih podloga i zahtjevnosti neće nikoga ostaviti ravnodušnim. 

         

Ljubitelji akcije mogu uživati u brojnim vodenim sportovima kao što su jedrenje ili surfanje, ali i u vožnji bicikla ili planinarenju po planinskim vrhovima s kojih se pruža prekrasan pogled na jezero i okolne planine koje dosežu i do 2000 metara. Osim toga, Garda je domaćin i jednog od najvećih biciklističkih festivala u Europi – Bike Garda Fest koji predstavlja novitete europske MTB scene, atraktivne utrke i vođene ture. 

Pridružite nam se na obalama najvećeg talijanskog jezera, ne propusti 4 dana vrhunske MTB zabave i učini aktivne praznike nezaboravnim!

Garda MTB Weekend

CIJENA: Na upit!

Cijena uključuje:
– 3 x noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama (hotel***)
– 4 vođene MTB ture
transfer putnika i bicikli na relaciji Ri – Garda -Ri
– licenciranog biciklističkog vodiča                                               
– turističkog pratitelja
– organizaciju putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti
– turističku pristojbu

Cijena ne uključuje:
– dodatne obroke
– putno osiguranje
– osobnu potrošnju

Broj putnika je ograničen (7)!
Minimalan broj putnika: 5

PROGRAM

Nakon okupljanja na dogovorenom mjestu u Rijeci, polazak u ranim jutarnjim satima u smjeru Trsta prema jezeru Garda. Po dolasku u destinaciju, krećemo na prvu vođenu biciklističku turu. U poslijepodnevim satima smještaj u hotel, slobodno vrijeme za istraživanje destinacije i noćenje. Sljedeća tri dana, nakon zajedničkog doručka, krećemo na cjelodnevne vođene biciklističke ture oko jezera Garda. Četvrtog dana nakon vožnje se ukrcavamo u kombi i krećemo prema Rijeci. Dolazak u večernjim satima.

SMJEŠTAJ je osiguran u dvokrevetnim sobama u hotelu*** na bazi noćenja s doručkom. Hotel ima restaurant s autohtonim jelima te sve ostale sadržaje prilagođene biciklistima (čuvano spremište za bicikle s alatom, samoposlužnu praonicu rublja,…)

Garda MTB Weekend            

BICIKLISTIČKE TURE se sastoje uglavnom od makadama, šumskih staza i singletrail-ova kroz jedinstven krajolik. Očekujte četiri ture između 40 i 60 kilometara s oko 900 – 1500 uspona. Detalje svake ture ćemo predstaviti prije polaska i prilagoditi je grupi ukoliko bude potrebno.

OPREMA koja vam je potrebna je prije svega MTB bicikl, kaciga i biciklistički ruksak s rezervnom opremom. Uzmite u obzir da vrijeme na jezeru Garda može biti prevrtljivo – ljetne temperature na obali jezera se vrlo brzo mogu pretvoriti u jesenske na planinskim vrhovima. Poželjno je imati i dodatno putno osiguranje.