Promotivno bicikliranje cijelim Gorskim kotarom

Nakon uspješno realizirane prve faze projekta Gorski kotar Bike, od 12. do 14. srpnja ove godine će se održati Gorski kotar Bike DEMO Tour. Riječ je o biciklističkom druženju kojim će se u 3 dana odvoziti svih 260 kilometara Goranske biciklističke transverzale.
Ideju o pedaliranju cijelom trasom inicirala je agencija Promotiv, a prihvatilo ju je nekoliko ljubitelja bicikliranja i Gorskog kotara koji su željeli na jedan drugačiji način predstaviti većinu goranskih atrakcija.

Start Gorski kotar Bike DEMO Tour-a je u petak, 12. srpnja u 9 sati u Brodu na Kupi nakon čega će biciklisti voziti Goranskom biciklističkom transverzalom po sljedećem rasporedu:
1. dan: Brod na Kupi – Čabar – Tršće – Lividraga – Crni Lug (84 km)
2. dan: Crni Lug – Fužine – Lokve – Mrkopalj – Delnice – Ravna Gora (85 km)
3. dan: Ravna Gora – Skrad – Vrbovsko – Severin – Brod Moravice – Brod na Kupi (91 km)

Trasa po kojoj će se voziti je kombinacija asfalta, makadama i šumskih staza te se zbog dužine etapa i prepoznatljive konfiguracije terena preporučuje rekreativcima s većom fizičkom spremom.

Kako je riječ o jednom neformalnom druženju i DEMO turi koja bi trebala sljedeće godine prerasti u jednu višednevnu manifestaciju, troškove smještaja i prehrane sudionici snose sami, dok će turističke zajednice kroz koje će se prolaziti osigurati okrjepe i degustacije autohtonih goranskih delicija. Svim će sudionicima tijekom vožnje biti osigurano i turističko vođenje od strane stručnog vodiča te upoznavanje s većinom turističkih atrakcija Gorskog kotara.
Ukoliko i vi želite doživjeti u 3 dana Gorski kotar svim osjetilima na 2 kotača, svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 10. srpnja putem e-maila info@gorskikotarbike.com

Više informacija o samoj trasi i etapama potražite na Gorski kotar Bike

0 odgovora

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.